یکشنبه 29 شهريور 1405 - Sun 20 Sep 2026
  • پیروزی بسکتبال ایران مقابل چین / عکس

  • پرسپولیس باز خبر ساز شد / بازگشت ستاره عراقی

  • نگرانی صهیونیست‌ها از شکست‌های نظامی عربستان در برابر یمن / دست رد قاهره به درخواست ریاض؛ مصر وارد جنگ یمن نمی‌شود+ عکس

  • اسرائیل منفور جهانیان است

  • آمریکا و کشورهای منطقه خطا کنند، هدف قرار می‌گیرند

  • لحظه‌های ثبت‌شده در نقاط مختلف جهان / عکس

  • گداییِ امنیت! / امنیت را کسانی گدایی می کنند که از پس جنگ بر نمی آیند...

  • حمله مرگبار دریایی آمریکا به بهانه مواد مخدر/ فیلم

  • بازدید کیم از کارخانه تولید تسلیحات / عکس

  • خلاصه بازی امید ایران ۰ - امید چین ۰ / فیلم

  • مولودی امام حسن عسکری(ع) /سید رضا نریمانی

  • «شفرونی» بعد از هشت روز رفع توقیف شد

  • بانک مرکزی قیمت دلار بانک‌ها را اعلام کرد

  • بی‌بی‌سی فارسی هم فروش F-35 به عربستان را به چالش کشید+عکس

  • پادشاهی که از رعد و برق می‌ترسید+ عکس

  • خرید جنجالی آبی پوشان /سبد خرید زمستانی استقلال

  • آوارگان جنگ در یمن / عکس

  • نخست‌وزیر پیشین ژاپن بروشور پخش می‌کند / فیلم

  • سیر و عسل چه فوایدی دارند؟

  • قیمت روز خودرو | جدول جدید امروز

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 333666
    تاریخ انتشار: 02/اسفند/1401 - 13:37

    هواشناسی ایران ۱۴۰۱/۱۲/۰۲؛ هشدار وقوع بهمن در ۹ استان/ کاهش ۱۰درجه‌ای دما در نوار شمالی

    سازمان هواشناسی با صدور هشدار وقوع بهمن در ارتفاعات ۹ استان و احتمال انسداد گذرگاه‌های کوهستانی از کاهش ۸ تا ۱۰ درجه‌ای دما در نوار شمالی کشور خبر دا

    هواشناسی ایران ۱۴۰۱/۱۲/۰۲؛ هشدار وقوع بهمن در ۹ استان/ کاهش ۱۰درجه‌ای دما در نوار شمالی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم؛بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی، امروز و فردا در اکثر مناطق کشور جو پایداری حاکم است. پنجشنبه در بخش‌هایی از سواحل دریای خزر، ارتفاعات و دامنه‌ها در زاگرس مرکزی، شمال آذربایجان شرقی و اردبیل بارش پیش‌بینی شده است.

    روز جمعه علاوه بر مناطق ذکرشده در بخش‌هایی از شمال شرق و شرق کشور نیز بارش پیش‌بینی می‌شود. شنبه هفته آینده در بخش‌هایی از سواحل غربی دریای خزر، شمال شرق و جنوب غرب کشور بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

    سه‌شنبه در مناطق شمال غرب، دامنه‌های جنوبی البرز، شمال شرق، مرکز، شرق و جنوب شرق و چهارشنبه در مناطقی از شمال شرق، شمال غرب و دامنه‌های جنوبی البرز وزش باد، گاهی وزش باد شدید و در مناطق مستعد گردوخاک پیش‌بینی می‌شود، همچنین امروز و فردا افزایش نسبی دما و افزایش سرعت وزش باد در ارتفاعات و دامنه‌های البرز و زاگرس مرکزی بهمن دور از انتظار نیست.

     

    طی 2 روز آینده در استان‌های ساحلی دریای خزر و اردبیل روند افزایش نسبی دما ادامه دارد و طی روزهای پنجشنبه و جمعه در نوار شمالی کشور کاهش 8 تا 10 درجه‌ای دما روی می‌دهد. خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان امروز و تنگه هرمز فردا مواج است، ضمن این‌که امروز و جمعه دریای خزر مواج پیش‌بینی شده است.

    توصیف سامانه اول: وزش باد شدید

    زمان شروع: سه‌شنبه 1401/12/02

    زمان پایان: بعدازظهر چهارشنبه 1401/12/03

    نوع مخاطره: وزش باد نسبتاً شدید تا شدید، در مناطق مستعد همراه با خیزش گردوخاک

    منطقه اثر:

    سه‌شنبه 1401/12/02: آذربایجان شرقی، اردبیل، البرز، تهران، سمنان، مرکزی، کرمان، شمال سیستان و بلوچستان، شرق خراسان رضوی، شرق خراسان جنوبی، یزد.

    چهارشنبه 1401/12/03: تهران، سمنان، جنوب خراسان رضوی.

    اثر مخاطره: احتمال سقوط اشیا از ارتفاعات، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، احتمال سقوط تابلوهای تبلیغاتی، احتمال شکستن درختان کهنسال، احتمال کاهش کیفیت هوا، کاهش شعاع دید و احتمال تأخیر در پرواز.

    توصیه: احتیاط در تردد، پرهیز از صعود به ارتفاعات، عدم توقف و پارک خودرو اطراف درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه‌کاره، استحکام سازه‌های موقت از جمله تابلوهای تبلیغاتی و پوشش گلخانه‌ها، احتیاط در فعالیت کویرنوردی.

    توصیف سامانه دوم: احتمال وقوع بهمن

    زمان شروع: سه‌شنبه 1401/12/02

    زمان پایان: چهارشنبه 1401/12/03

    نوع مخاطره: وزش باد شدید، احتمال وقوع بهمن

    منطقه اثر: دامنه و ارتفاعات در استان‌های البرز، تهران، سمنان، گیلان، مازندران، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان.

    اثر مخاطره: سقوط بهمن در مناطق مستعد و احتمال انسداد گذرگاه‌های کوهستانی بهمن‌خیز.

    توصیه: اجتناب از فعالیت‌های کوهنوردی و جابه‌جایی عشایر کوچ‌رو، آمادگی دستگاه‌های امدادرسان و راهداری‌ها.

    توصیف سامانه: وزش بادشدید، افزایش ارتفاع موج

    زمان شروع: سه‌شنبه 1401/12/02

    زمان پایان: ظهر چهارشنبه 1401/12/03

    نوع مخاطره: افزایش ارتفاع امواج در مناطق ساحلی 1 تا 1.5 متر و در نواحی دور از سواحل تا 2 متر

    منطقه اثر: نواحی ساحلی و دور از ساحل استانهای گیلان و مازندران و نواحی دور از ساحل استان گلستان

    اثر مخاطره: احتمال غرق شدن شناگران و غواصان، آسیب به تورهای صیادی و قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در ترددهای دریایی، احتمال آسیب به شناورهای سبک و نیمه‌‌سنگین و تفریحی

    توصیه: محدودیت در تردد شناورهای سبک و فعالیت‌های تفریحی، ممنوعیت عملیات غواصی و شنا، جمع‌آوری تورهای صیادی و محدودیت در فعالیت‌های دریایی در ساحل و به‌ویژه فراسواحل، اتخاذ تمهیدات لازم جهت پیشگیری از خسارت احتمالی به تأسیسات دریایی.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما